Kust van de Stille Zuidzee – Costa Rica Blog

Duiken Costa Rica
Alles, Alles inclusief, Blog Costa Rica, Costa Rica, Duiken Costa Rica, Duikplaatsen, Duikvankanties, Hotels Costa Rica, Liveabroad Costa Rica, Reiswinkel

Kust van de Stille Zuidzee

National Geographic noemt deze regio de “biologisch meest intense plek op aarde.” Costa Rica’s zuidelijke Pacifische zeekust heeft het grootste percentage land dat aan nationale parken is gewijd. De toegang is aanzienlijk verbeterd als gevolg van de voltooiing van een recent snelwegproject. Voor iedereen die geïnteresseerd is in wilde dieren, breng een bezoek aan Corcovado Nationaal Park. Hier zie je de meeste soorten apen, zeldzame wilde vogels, en zelfs grote katachtigen zoals jaguars en poema’s noemen dit hun thuis. (Als je geluk hebt, vind je voetafdrukken.) De vegetatie is gevarieerder dan waar ook in het land.

Het Osa schiereiland is ook de plek om indrukwekkend diepzeevissen, snorkelen en duiken te vinden. Vertrek vanuit Drake Bay naar Cano Island Biological Reserve voor de beste snorkel- en duikmogelijkheden die Costa Rica te bieden heeft.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *