Centrale Pacifische Kust – Costa Rica Blog

Duiken Costa Rica
Alles, Alles inclusief, Blog Costa Rica, Costa Rica, Duiken Costa Rica, Duikplaatsen, Duikvankanties, Hotels Costa Rica, Liveabroad Costa Rica, Reiswinkel

Centrale Pacifische Kust

De regio Puntarenas en de kustlijn van de Stille Oceaan is een mix van gastvrije exotische strandlocaties en Costa Rica’s beroemdste natuurreservaten.

Jaco, een paar uur rijden van San José, is niet erg groot, maar staat bekend om zijn zwartgekleurde zandstrand. Neem surfles, of huur een surfplank of boogie board. (Ik heb er nooit moeite mee gehad om rechtop te staan, dus een boogie board was meer mijn ding). Er is een groot aantal restaurants waar je heerlijk kunt eten, en de clubs en bars blijven tot laat open. Sommigen beschouwen deze stad als een “feeststrand”.

Een uur naar het zuiden ligt het populaire Manuel Antonio National Park. Het is het meest populaire park van het land. Zorg dat je er redelijk vroeg bent, want er worden maar zoveel bezoekers tegelijk binnengelaten — als de capaciteit bereikt is, moet je wachten tot de mensen weg zijn voordat je naar binnen kunt.

Manuel Antonio heeft een aantal van de beste wandelpaden, uitstekende stranden om te zwemmen, plus een aantal van de meest diverse wilde dieren in het land. Dit maakt het tot een van die “must-do” vakantie plekken.

En hier is een suggestie: boek een gids om uw expeditie te verbeteren. Onze gids wees ons op hagedissen, luiaards en apen die zich vlak onder onze neus bevonden. Het is absoluut een geweldig park.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *