Noordelijke Stille Oceaan kust – Costa Rica Blog

Duiken Costa Rica
Alles, Alles inclusief, Blog Costa Rica, Costa Rica, Duiken Costa Rica, Duikplaatsen, Duikvankanties, Hotels Costa Rica, Liveabroad Costa Rica, Reiswinkel

Noordelijke Stille Oceaan kust

Grenzend aan de noordelijke Stille Oceaan en de noordelijke zone ligt het kleine gebied van Monteverde. U zult hier willen stoppen om het opmerkelijke Monteverde Cloud Forest Biological Reserve in u op te nemen.

In de richting van de kustlijn is de regio van Guanacaste en het Nicoya schiereiland van de noordelijke Pacifische kust een van de meest dunbevolkte gebieden in Costa Rica. Desalniettemin komen de toeristen massaal naar deze bestemmingen om de vele mooie, uitnodigende stranden te verkennen die de kustlijn doorspekken. Als je ooit van plan was om te leren surfen, overweeg dan om een paar instructie sessies te volgen met de lokale bewoners om je droom te verwezenlijken.

Duikers zullen de vele, gemakkelijk toegankelijke duikplekken zeker op prijs stellen. Het zeeleven is hier net zo levendig als het leven in de nevelwouden.

Als u uw reis in deze regio maakt, kunt u overwegen om rechtstreeks naar Daniel Oduber Airport in Liberia te vliegen. Het overgrote deel van de kustlijn van de noordelijke Stille Oceaan is in minder dan een uur met de auto of bus bereikbaar.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *