Top wateractiviteiten in Costa Rica – Duiken Costa Rica

Duiken Costa Rica
Alles, Alles inclusief, Blog Costa Rica, Costa Rica, Duiken Costa Rica, Duikplaatsen, Duikvankanties, Hotels Costa Rica, Liveabroad Costa Rica, Reiswinkel

Top wateractiviteiten in Costa Rica

Alleen al het denken aan de leuke dingen om te doen in Costa Rica zou iedereen willen springen op een vliegtuig en hebben de meest gedenkwaardige vakantie van een leven tijd. Dit kleine land dat zo rijk is aan natuurlijke regenwouden met duizenden diersoorten zoals de beroemde Quetzal, ongeëvenaarde stranden en resorts, nationale parken met inbegrip van de populaire vulkanen zoals de Arenal Vulkaan en tours zoals canopy en koffie tours zijn de redenen waarom mensen blijven terugkomen voor meer. Het is nooit verrassend dat toeristen Costa Rica associëren als een land dat gelijk staat aan het paradijs.

Gaan op een overzees reisavontuur in Costa Rica is inderdaad een droom die waar wordt vooral voor toeristen die enkel van de sensatie en de opwinding houden. Aangezien dit land ook voor zijn mooie stranden gekend is die in de Caraïbische en Stille Oceaankusten leggen, zouden de meeste toerist enkel houden van te gaan surfen op de prachtige witte en zwarte zandstranden van Costa Rica. Er zijn duizenden stranden die als grote surfspots dienen maar wij kunnen slechts een paar van onze favorieten opnoemen.

Tijdens je rondreis in Costa Rica kan je best eens rondvragen wat voor jou de beste optie is indien je tijdens je verblijf wil gaan surfen. Tamarindo blijft één van de meest populaire surfspots in Guanacaste omdat het gemakkelijk toegang geeft tot verschillende surf breaks namelijk Ollie’s Point en Witches Rock. Tamarindo biedt ook gemakkelijker toegang tot hotels of appartementen aan het strand en een speciaal nachtleven. Playa Grande is een andere goede optie voor een surfspot zonder te moeten vechten tegen een enorme menigte zoals die in Tamarindo. De golven worden beschouwd als meer consistent en net als Tamarindo, heeft het nog steeds toegang tot een aantal lokale voorzieningen en restaurants.

White water rafting of kajakken is een andere populaire sport die gevuld is met pure opwinding waarbij verschillende reisbureaus in Costa Rica u graag naar de beste plaatsen willen brengen om te white water raften. Dit land is beoordeeld als een van de beste wildwater rafting plekken in de wereld. Stroomversnellingen zijn onderverdeeld in klassen van klasse II tot V, aan de hand waarvan wordt bepaald wat het beste is voor gezinnen, beginners en experts. Men kan genieten van een prachtig uitzicht op de exotische schoonheid van het land terwijl men over een rivier naar beneden suist. Er zijn verschillende rivieren die geweldig zijn voor white water rafting en worden beschouwd als de beste in de wereld namelijk Reventazon, Rios Pacuare, Sarapiqui en Corobici.

Costa Rica vakantiebeoordelingen merkten ook op dat de biodiversiteit van het land met inbegrip van de overvloed van zijn onderwaterleven de reden is waarom het snel één van de heetste toeristenbestemmingen in de wereld wordt. Enkele van de beste duikplekken zijn de Drake Bay en Isla del Cano aan de Pacifische kust waar men een glimp kan opvangen van de onderwater bezienswaardigheden. Het Isla del Cano wordt, ondanks zijn omvang, beschouwd als de ultieme duikplek, met 18 soorten koraal, 3 soorten dolfijnen en 57 verschillende soorten schaaldieren. Aangezien een aanzienlijk aantal toeristen het land bezoeken om het duiken op zijn best te ervaren, bieden reisbureaus nu onderwaterexcursies aan.

De beste Costa Rica reizen of excursies zouden deze drie wateractiviteiten moeten omvatten om de ideale Costa Rica vakantie te bereiken. Men zal zeker de natuurlijke schoonheid van de biodiversiteit van het land waarderen.

Reis met het beste Costa Rica Reisbureau en bekijk de beste Costa Rica rondreizen, vakanties, leuke dingen om te doen en lees onze klantbeoordelingen! Bezoek http://costaricasunshine.com/ [http://costaricasunshine.com/en/costa-rican-travel-agencies/my-blog/2010/05/10/20-water-activities/] voor betaalbare en kwaliteitsvolle pakketten!

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *