Probeer Outdoor Adventures in Costa Rica – Ervaar het Costa Ricaanse buitenleven voor je sterft

Duiken Costa Rica
Alles, Alles inclusief, Blog Costa Rica, Costa Rica, Duiken Costa Rica, Duikplaatsen, Duikvankanties, Liveabroad Costa Rica, Reiswinkel

Probeer Outdoor Adventures in Costa Rica – Ervaar het Costa Ricaanse buitenleven voor je sterft

Costa Rica biedt een heleboel geweldige tours voor een eco-bewuste reiziger. Corcovado National Park is een 4178 hectare groot tropisch regenwoud en wordt beschouwd als een van de mooiste in de wereld. Het heeft een enorme diversiteit aan soorten, variërend van verschillende soorten vlinders, tot grote lianen, tot reusachtige bomen, en tot verschillende andere soorten planten. Het wordt ook beschouwd als Costa Rica’s “Jungle Wonderland” omdat het bekend staat om zijn canopy tours, jungle trekking, en kamperen. Een van de beste manieren om het Corcovado Nationaal Park binnen te komen is via een voetpad door Carate bij de Le Leona camping.

In Costa Rica’s Talamanca bergketen ligt Chirripó Nationaal Park. Een van de beste attracties is Cerro Chirripó Grande, de hoogste piek in Costa Rica en de op één na hoogste piek in Zuid-Amerika. Met een hoog endemisme en een extreem hoge biodiversiteit is het park ook algemeen bekend als een van de meest ecologische zones die je in het land kunt vinden. Chirripó National Park beslaat een gebied van ongeveer 195 vierkante mijl en is ook een deel van La Amistad International Park. Als je de Cerro Chirripó Grande wilt beklimmen, zorg er dan voor dat je voldoende water, een slaapzak en andere benodigdheden meeneemt.

Caño eiland is een van de beste duiklocaties in Costa Rica met adembenemende rotsformaties van vulkanische oorsprong, 15-16 meter hoge rifwanden, en een verscheidenheid aan zeedieren; het is een van de beste ter wereld. Het eiland staat ook bekend om een enorme verzameling witpunthaaien die de nabijgelegen onderwatergrotten als hun thuis hebben gemaakt. Als je een fascinerend duikavontuur wilt beleven met haaien, pijlstaartroggen, walvissen en andere soorten zeeleven, dan is het eiland Caño echt iets voor jou.

Als je een sportvisliefhebber bent dan is de Dominical (rond Costa Ballena gebied) in de Stille Zuidzee het meest bekend om zijn goede concentratie van zeilvissen, blauwe en zwarte marlijnen, geelvin tonijnen, en Mahi Mahi’s. Sportvissen in Costa Rica kan echt een onvergetelijke ervaring zijn die aan ieders verwachtingen kan voldoen.

Ga mee op reis met Ian Maranon terwijl hij de wereld rondreist terwijl hij nog jong is. Zijn blog beschikt over de beste verborgen Costa Rica aanbiedingen met reisgidsen en informatie allemaal voor Gratis. Volg de beste van Costa Rica Travel Deals [http://bestcostaricatraveldeals.com] voor kwaliteit informatie voor uw volgende reisplanning.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *