Duiken in Costa Rica – Duiken Costa Rica Blog

Duiken Costa Rica
Alles, Alles inclusief, Blog Costa Rica, Costa Rica, Duiken Costa Rica, Duikplaatsen, Duikvankanties, Hotels Costa Rica, Liveabroad Costa Rica, Reiswinkel

Duiken in Costa Rica

Costa Rica is een land dat populair is om zijn weelderige regenwoud, zijn prachtige stranden, en zijn kleurrijke en levendige fauna. Het is ook een van de populairste duiklocaties ter wereld. In het oosten grenst het aan de Caribische Zee en in het westen aan de Stille Oceaan. Het heeft een aantal uitstekende gebieden om te duiken.

De stranden zijn van het type waar men van kan duiken. De drie meest populaire zijn:

Playas del Coco

Playa Hermosa, en

Playa Ocotal

Veel duikers beweren reusachtige mantaroggen, haaien en veel verschillende tropische vissen te zien. Deze drie stranden zijn geweldige plaatsen om uw duiktrip Costa Rica te beginnen.

Een geweldige manier om van uw Costa duiken te genieten is door gebruik te maken van georganiseerde tours. Dit kunnen dagtochten zijn naar de vele beschikbare stranden en duikmogelijkheden. Of, nachtelijke trips, die meer tijd geven voor het verkennen om het beste van uw tijd te maken (sterk aanbevolen)

Drake baai

Drake Bay is een van de populairste duikgebieden. Het ligt aan de noordkant van het Osa schiereiland. Dit gebied is gemakkelijk per boot te bereiken, wat het ideaal maakt voor scubaduikers. Duikers kunnen in dit gebied vele vormen van zeeleven zien, waaronder haaien en schildpadden. Onderwaterfotografen houden van dit gebied vanwege de gemakkelijke toegang tot de wilde dieren.

Manual Antonio Park

Manual Antonio is een populair park in het zuidelijke deel van Costa Rica. Niet alleen kunnen duikers hier duiken in de oceaan en het meest spectaculaire zeeleven zien, ze kunnen ook wandelen door de paden van een weelderig regenwoud.

Manual Antonio is een geweldige plek om de dag door te brengen met duiken, snorkelen en zwemmen. Het is een zeer mooie plaats om te duiken.

Costa Rica is een prachtig land dat veel interessante mogelijkheden biedt voor duikers. Zowel in het water als buiten het water kunnen duikers de natuur van heel dichtbij zien.

De schoonheid van Costa Rica en de omliggende oceanen is opmerkelijk. Het is een duiktrip die je je een leven lang zult herinneren. De combinatie van het warme weer, het schone heldere water en de gemakkelijke toegang tot wilde dieren betekent dat je Costa rijst serieus zou moeten overwegen voor je volgende duiktrip.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *