Okeanos Aggressor

Alles, Liveabroad Costa Rica

Okeanos Aggressor

****

Okeanos Aggressor

De Okeanos Aggressor is gebouwd in Italie en dit 34-meter lange, volledig stalen schip is al geruime tijd een geliefd en betrouwbaar lid van de Aggressor vloot. Het luxe schip biedt onderkomen aan 21 gasten met comfort en ruimte voor zowel tijdens de reis, als tijdens het duiken.

Op het bovendek bevindt zich de sfeervolle salon, ontworpen voor comfort en ontspanning. Hier vindt u een compleet entertainmentcentrum met tv, videorecorder, stereo-installatie met cd-speler en een goed gevulde bibliotheek met boeken en tijdschriften. Een ingebouwde diascherm met 35mm projector is beschikbaar voor diapresentaties. Het aparte eetgedeelte is ingericht met twee grote eettafels met stoelen en een buffet.

Het grote duikdek op de achtersteven van de Okeanos Aggressor biedt elke gast een eigen duikstation met kluisje. Lucht en tanks zijn voorhanden aan de achterzijde van de kluisjes, altijd aangesloten en klaar voor gebruik. Een grote cameratafel, met lagedruk luchtspuitapparatuur, oplaadstations, een cameraspoelbak en wetsuit rekken bevinden zich ook op dit ruime dek. Er is een speciale ruimte gereserveerd voor de duikbriefing en er bevinden zich tevens twee zoetwater douches.

Het grote duikplatform ligt slechts een paar centimeter boven het waterpeil. Er wordt meestal vanuit de zodiacs gedoken, maar het platform is ideaal om te snorkelen tussen de duiken door. Aan boord bevindt zich een E-6 film verwerkingslab en onderwatercamera’s zijn te huur aan boord. Film, batterijen en een onderwater video-systeem zijn ook verkrijgbaar. De professionele fotograaf staat te popelen om tips of een uitgebreide cursus te geven.

Op het bovenste dek is een natte bar. Deze openlucht lounge is een geweldige plek om verhalen uit te wisselen over alle fantastische duikervaringen die de gasten hier dagelijks opdoen. Wilt u wat zon te vangen, dan biedt dit ruime schip daarvoor zonnebedden op 2 verschillende plaatsen. Vooral het uitzicht vanaf het bovenste zonnedek is verbazingwekkend.

Accommodatie

Het schip heeft negen goed ingerichte deluxe hutten met een 2-persoons bed of 2 enkele bedden. De tiende hut heeft drie eenpersoonsbedden. Alle hutten zijn volledig ingericht en voorzien van vloerbedekking, airconditioning, TV / VCR en een eigen badkamer. Zeven hutten bevinden zich op het lagere dek en drie op het bovenste dek. Een patrijspoort biedt een prachtig uitzicht en veel natuurlijk licht.

De Okeanos Aggressor start het tien daagse duikavonturen op Cocos vanuit de haven in Puntarenas, een klein vissersdorpje aan de westkust van Costa Rica. Gasten worden na een overnachting opgehaald uit hun hotel in San Jose en per transferbus tijdens een mooie, twee uur durende busrit door het prachtige landschap van Costa Rica in 2 uur naar het schip gebracht. Eenmaal aan boord kunt u zich installeren, ontspannen en genieten van heerlijk diner bereid door de chef-kok. De ruim 30-uur durende reis naar Cocos geeft iedereen de kans om hun spullen klaar te maken, kennis te maken met de rest van de groep en draagt in hoge mate bij aan de opwinding van het verwachtingsgevoel! Gedurende de liveaboard wordt u getrakteerd op spectaculair mariene leven in alle soorten en maten! Aan het einde van dit spannende avontuur, keert de Okeanos Aggressor terug naar Puntarenas. Check-out is tussen 7:00-07:30 uur op de dag van vertrek en u wordt weer teruggebracht naar uw hotel of de luchthaven in San Jose.

DIVINGWORLD

 

 

Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *